Foreverly Brothers


Marcel Hufnagel, geb 02-03-1969 te ’s-Hertogenbosch. Opgegroeid als oudste zoon in een muzikaal gezin waar zowel vader als broer van muziek hun beroep hadden gemaakt. Op zijn 6e kreeg hij zijn eerste pianoles. Drums en gitaar volgde daarna al snel en het was al vroeg duidelijk dat muziek door heel zijn lijf stroomde.

Zingen deed hij vanaf het begin al luidkeels mee. Vanaf zijn 10e jaar ging hij al mee als roadie bij diverse bekende coverbands en vanaf zijn 12e speelde hij zelf al wekelijks in een band. Zijn eerste succes kwam op 14 jarige leeftijd met een Nederlandstalige top 10 hit. Marcel is nooit gestopt met het studeren van muziek.

Van de meeste van zijn “helden” heeft hij muzieklessen gevolgd en volgens hem raak je nooit uitgestudeerd hiermee. Marcel wist al vroeg dat muziek zijn grote passie was en kon daarom zijn geluk niet op toen hij op 17 jarige leeftijd van zijn passie zijn beroep kon maken door als lead zanger/drummer te gaan spelen in een van Nederlands meest gevraagde bands Clockhouse.

Toen deze band in 1993 besloot om op hun hoogtepunt te gaan stoppen is Marcel solo gegaan. Hij heeft toen onder andere 4 klassieke albums gemaakt waarvan er meer dan 450.000 exemplaren wereldwijd zijn verkocht. Hij heeft gezongen in talloze shows en zelfs ook voor een koninklijk publiek.

 Als zanger met een herkenbare hoge stem (Tenor) heeft hij wereldwijd diverse mooie optredens mogen doen en is hij op die manier ook in aanraking gekomen met het repertoire van The Everly Brothers. Natuurlijk was hem dit van jongs af aan al bekend maar nooit eerder stond hij in de Nederlandse theaters als vertolker van Phil Everly in een grootse theatershow met live band om samen met een internationaal gezelschap het publiek mee te nemen naar de tijd van weleer met de mooiste liedjes van Don en Phil Everly.

 Hierbij is bij hem ook het idee ontstaan om te gaan touren samen met zijn collega en vriend Harold Verwoert die op heel veel vlakken al ruimschoots zijn sporen in de muziek en entertainment had verdient.

Samen is het hun grootste passie om het omvangrijke repertoire van The Everly Brothers levend te houden en om zoveel als mogelijk het publiek ervan te laten genieten. Ze treden hiermee internationaal op met als uitval basis Nederland. Als Marcel niet in de rol van Phil Everly op het podium staat dan werkt hij waarschijnlijk in zijn studio waar hij liedjes schrijft en produceert voor collega artiesten of hij geniet van het mooie leven dat hij zowel in Nederland als in Spanje heeft opgebouwd. Marcel Hufnagel, Foreverly  yours!

 

Harold Verwoert (15 Januari 1968 te Leeuwarden), is de zoon van een Indische vader en een Friese moeder. Na de HAVO studeerde hij klassiek zang aan het Conservatorium in Groningen.

Militaire Dienst gooide roet in het eten en de geplande overstap naar Lichte muziek ging niet door. Na de opleiding aan het SROKI in Ermelo diende hij bij het 43e Pantserinfanterie Bataljon in Assen. Tijdens zijn dienstplicht deed hij auditie voor de theatershow “Jeans!” waar hij aansluitend ging werken als zanger/danser.

Boekingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.