Antonio werd op 1 juni 1970 geboren te Ede, maar is opgegroeid in Veenendaal.  Antonio zingt al sinds hij kon lopen, maar hij startte zijn zangcarrière op 22 jarige leeftijd. Op diverse talentenjachten was hij steeds zeer succesvol. In 1996 maakte hij de stap naar professioneel zanger. Antonio werkte 2 jaar in feest café "De Noortje" in de Reguliersdwarsstraat (Rembrandtplein), het uitgaansgebied van Amsterdam waar veel artiesten hun eigen cafés hadden (Bolle Jan en Mien, Peter Beense).

1998 was het dan zover, zijn eerste eigen single kwam uit: "Dit is de laatste nacht". De eigen sound van Antonio was geboren. De single werd goed opgepakt en verscheen in verschillende hitlijsten in Nederland en België. Spoedig kreeg hij zijn eerste platencontract aangeboden door Trea Dobbs en Hans Mortel. Snel volgde de tweede single: "Alle tranen die ik huilde", die binnenkwam in de Nederlandstalige Top 20 (#17) en in alle piratenlijsten van het land.

Vlak daarna, in de zomer van 2001, verscheen de single "Conchita". In 2002 tekende hij een nieuw platencontract bij HJDM Music. De single "Viva l'amor” ging meteen als een speer en kwam in de Top 100 binnen op #54 en het album "Omdat ik van je hou" was het vervolg ervan. TV-optredens volgden: Net 5, een programma van Dennie Christian en ook een special bij Man bijt hond, TV Oost, Omroep Brabant enz.

In maart 2004 is Antonio afgereisd naar Malaga (Spanje) om daar zijn allereerste dvd op te nemen. In mei 2004 komt de dvd "Viva làmor", uit met daarop 12 mooie videoclips van zijn debuut album "Omdat ik van je hou". In oktober 2004 komt de 5e single van Antonio uit. "Maak me gek" wordt door de swingende Caribisch-Latijnse melodie een echte carnavalshit en feeststamper.

In december 2004 komt de allereerste kerstsingle van Antonio uit getiteld  "Nu de kerstklokken luiden".In juni 2005 volgt zijn 2e dvd getiteld "Maak me gek" uitgekomen. Op deze dvd staan 12 prachtige clips opgenomen op prachtige plaatsen in ons land. Eind augustus 2005 komt de single "Maria mi amore" uit, afkomstig van het album "Dit is amore".

 Hierna volgt in juli 2006 de 3e dvd getiteld "Adieu mon amour".In augustus 2006 volgt de single "Bella Maria", een nummer met een zomers geluid en een Italiaans tintje. Van deze single is een videoclip opgenomen bij een Italiaanse ijssalon "La Toscana" in Schijndel.2008 was het jaar dat Antonio tekende bij Zebramusic, een onderdeel van Berk Music, waar de single  “Je kunt me Krijgen”, een swingende Caribisch nummer, uitkomt.

In de zomer van 2008 verschijnt er een verzamelbox met twee cd's en een dvd getiteld "Voor altijd". Hierna volgen diverse succesvolle singles: "Boem Boem, "Geef me nog een kans", "Lieve Heer heb medelij", "Ik droom" en  "Kom terug" waarvan de meesten wekenlang in Radio NL Top 30, de Sterren.nl Top 20 en de Single Top 100 hebben gestaan.

“Piri Piri” is de nieuwe single van Antonio en is tevens een voorproefje van het album die in het voorjaar van  2014 zal uitkomen. Met succesvolle singles als: "Boem Boem”, “Geef me nog een kans”, “Maak me gek gooi je haar los” en “Dans met mij", stond Antonio die niet alleen wekenlang in de SingleTop100, maar ook op de playlist van o.a. Radio NL, TV Oranje en Sterren.NL. 
 
VERLIEFD, is de titel van de nieuwe single van Antonio , tijdens de opnames van de real life soap van LOUISA & ROSANNA die word uitgezonden bij TLC networks ,en momenteel in 8 landen , waar Antonio de tijdens de mega  bruiloft van
Louisa & Rosanna een speciaal verrassing, s  optreden gaf , is er een vriendschap ontstaan , Antonio kom regelmatig voor bij in de real life soap , zo is het nummer ontstaan VERLIEFD ,de videoclip die speciaal is opgenomen met niemand minder dan  Louisa en Rosanna de hoofdrol  , een heerlijk nummer vol van liefde .